navi2
Kielikompassi
Aikataulu Sitemap Info

I: NETROLLA MATKAAMINEN

Netro on julkinen kulkuneuvo.Netrossa matkustetaan yhdessä toisten kanssa. Osallistuminen, kanssamatkustajien huomiointi ja kohteliaisuus on siis olennainen osa toimintaa.

Oikeita ja vääriä vastauksia ei Netrossa ole, vaan rakennamme käsitystä verkkolukemisesta ja siihen liittyvistä näkökulmista yhdessä pohtien ja keskustellen. Juuri siksi jokaisen Netrolaisen näkemys on tärkeä ja kaikenlainen viestintä sallittua.

Netrossa viestiminen tapahtuu keskustelupalstalla, jossa on tehtäviin liittyviä keskustelualueita. Palstalla on myös Netrossa muodostettaville ryhmille omat keskustelualueet, joihin muut eivät pääse.

Keskustelupalstalla on jokaisella netrolaisella myös oma loki. Lokiin voit koota ajatuksiasi ja tehdä muistiinpanoja tarpeen mukaan. Välillä lokiin kirjoittaminen on osa ohjattua tehtävää ja tällöin tehtäväsi on vastata annettuihin kysymyksiin. Voit kuitenkin vapaasti kirjoittaa muulloinkin.

Lokin ahkera käyttö palkitaan Netron loppusuoralla, kun muistiinpanojen ja oivalluksien pohjalta alamme yhdessä rakentaa uutta.

Lue lisää lokin ja keskustelupalstan käytöstä.


Sivun alkuun