Projektista

Hei virtuaalivaihto-opiskelija!

Olemme Sari Mäkikangas ja Marianna Räsänen ja opiskelemme pääaineenamme venäjän kieltä ja kulttuuria. Teimme tämän oppimateriaalin projektityönä lukuvuonna 2004-2005 osana SOLKIn Kielenopettamisen ja -oppimisen teknologian opintokokonaisuutta.

Olemme tehneet materiaalin erityisesti Venäjälle vaihtoon lähtijöitä ajatellen, mutta se soveltuu myös itseopiskelumateriaaliksi kenelle tahansa Venäjästä ja venäjän kielestä kiinnostuneelle. Materiaalin ensisijainen tarkoitus on antaa opiskelijalle aidontuntuinen mielikuva vaihto-opiskelusta venäläisessä suurkaupungissa. Materiaalissa annamme perustietoa tietyistä venäläiseen elämään liittyvistä aihepiireistä ja tarjoamme mahdollisuuden tutustua niihin paremmin erilaisten aktiviteettien avulla.

Materiaalia käyttäessäsi tarvitset Macromedia Flash Playeria ja Real Media Playeria. Tämän vuoksi selaimesi saattaa varoittaa jonkinlaisesta tietoturvavaarasta, kun siirryt jollekin tietylle sivulle. Älä kuitenkaan huoli, vaan salli selaimen jatkaa toimintaansa. 

Antoisaa virtuaalivaihtoa!